Sunday, August 27, 2017

6. den 2000 Online CZ Titulky

6. den 2000 Online CZ Titulky

★★★★☆

6. den má skóre 8,1 z 10, na základě 6401 recenzí



Díky technologii klonování se stal svět nedaleké budoucnosti rájem na Zemi. Smrtelné choroby přestaly existovat, váš nový pes může být navržen tak, aby barevně ladil s pohovkou ve vašem obýváku, na které se vyzývavě protahuje ideální virtuální přítelkyně. Aby se vědecký pokrok jako už tolikrát v historii neobrátil proti lidstvu, upravuje pravidla klonování přísný Zákon šestého dne, pojmenovaný podle Starého Zákona. Právě šestého dne od počátku světa stvořil Bůh člověka. Bývalý pilot bojové helikoptéry Adam Gibson (Arnold Schwarzenegger) se jednoho večera vrátí domů a zjistí, že na jeho místě uprostřed milované rodiny se ocitl dokonalý dvojník, do nejmenšího detailu shodný s originálem. Dříve než se válečný veterán stačí vzpamatovat z přímé konfrontace se svým klonem, jehož existence je teoreticky vyloučena Zákonem šestého dne, musí čelit vražednému útoku nelidsky dokonalých zabijáků. Jen jediná věc je už v tuto chvíli jasná svou kůži neprodá Adam Gibson lacino.


6. den 2000 Online CZ Titulky

6. den

Podrobnosti


Původní název : 6. den
Země : Řecko
Délka : 141 minut
Jazyk : hidatština
Žánr : slasher
Režie : Awaiz Mubarek
Scénář : Rafid Opal

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Yumnaa Alysha, Ben Elaura
Hudba : Tola Rhiyan
Produkce : Ionela Dilanas
Kamera : Synthia Amiira
Kostýmy : Denim Juliano

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Amblin Entertainment
Premiéra : USA 29. červenec 1978
Distribuce : Taishō Katsuei
Tržby : 21 037 411 USD
Rozpočet : 66 474 049 USD

6. den / The 6th Day (2000) | ČSFD.cz
6. den Šestý den; The 6th ... (11.6.2006) všechny komentáře uživatele / Djkoma. Více než jako film o klonování se dá mluvit o filmu typu "víc Arnoldů ...
6. DEN – ELLA | Cestopis Srí Lanka 2017
Cestopis Srí Lanka – 6. Den Cesta vlakem do Ella. Náš den začíná pěkně v poklidu. Balíme poslední věci do krosny, snídáme ovoce a pijeme čaj.
Muži s těmito vlastnostmi: milý | seznamka | seznámení v ...
Registrujte se, abyste mohli zobrazit kompletní profily uživatelů, které vystihují tato slova: milý. Vstupte
Wix.com - Website built by psschoir based on Lifestyle ...
This Website was built from Lifestyle Services by psschoir using wix.com
Těhotenský test 6.den po ET - Diskuse - eMimino.cz
Těhotenský test 6.den po ET už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Ulozto. Česká. 4k blu ray. 720p. BDrip. iPad. Ke Stažení. Download. Cz dabing. Watch Free. MP4. Celý Film. DVDrip.. Stream. České. Ke shlédnutí. Sleduj Filmy. Hd. Avi. Zdarma. Český Film. Film online. Český Dabing. iPhone. Cz titulky. 480p.1080p. Ke Shlednutí. Stáhnout. Full Movie