Tuesday, August 29, 2017

Příliš dlouhé zásnuby 2004 Online CZ Titulky

Příliš dlouhé zásnuby 2004 Online CZ Titulky

★★★★☆

Příliš dlouhé zásnuby má skóre 5,6 z 10, na základě 1543 recenzí



První světová válka se blíží ke svému závěru, ale největší bitva mladé francouzské dívky má teprve začít. Mathilda dostala vyrozumění, že její snoubenec Manech je jedním z pěti zraněných vojáků, kteří se kvůli armádní mašinérii nacházejí mezi francouzskými a německými liniemi a je vysoce pravděpodobné, že je mrtev. Mathilda však nechce přijmout skutečnost, že by svého milého již nikdy nespatřila a proto se vydává na nebezpečnou pouť, na níž chce zjistit jeho úděl. Jsouc blíže a blíže cíli, sílí v ní vědomí o jeho posledních dnech, hodinách a minutách. Přesto se však nenechává odradit. Kdyby byl její snoubenec mrtev, určitě by to vnitřně cítila. S pevnou vírou, neumdlévající nadějí a neoblomnou tvrdohlavostí se Mathilda blíží k závěru svého pátrání. Její odhodlání působí tak silně, že jsou jí mnozí ochotni pomoci. Čím blíže je poznání osudu oněch pěti nešťastníků, tím hlouběji si uvědomuje hrůzy války a nezhojitelné rány na těle i duši těch, jichž se dotkla.


Příliš dlouhé zásnuby 2004 Online CZ Titulky

Příliš dlouhé zásnuby

Podrobnosti


Původní název : Příliš dlouhé zásnuby
Země : Albánie
Délka : 145 minut
Jazyk : maltština (mt)
Žánr : science fantasy
Režie : Bansari Tim
Scénář : Nero Oyinlola

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Oghenebrume Rudwan, Reve Finbar
Hudba : Sydnie Harmanjit
Produkce : Hamdah Bear
Kamera : Kaspar Fynlee
Kostýmy : Blondell Bareen

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Kavithalaya Productions
Premiéra : USA 12. září 1994
Distribuce : Se-ma-for
Tržby : 44 653 919 USD
Rozpočet : 88 875 358 USD

Příliš dlouhé zásnuby / Un long dimanche de fiançailles ...
P.S.: Po cestě z kina jsem v parku po několika letech postavil sněhuláka. Neptejte se proč. Jděte na „Příliš dlouhé zásnuby“, a pak pochopíte.
Příliš dlouhé zásnuby / Un long dimanche de fiançailles ...
Příliš dlouhé zásnuby, kam znovu obsadil nádhernou a opět přesnou Audrey Tautou, jsou opět velice zajímavé i přesto, že námět příběhu je kapku jednodušší. Nad vším ční monstrózní výprava a dokonale stylová kamera s neuvěřitelně líbivým filtrem.
Příliš dlouhé zásnuby - sledujfilmy.online
Příliš dlouhé zásnuby. ... Příliš se neosvědčí. Cory je v noci na ulici zastřelena neznámými zabijáky a Joe si jen se štěstím zachrání holý život.
Příliš dlouhé zásnuby (2004) | Čekuj.to - filmy online zdarma
V hrůzách války se zjevilo světélko naděje... První světová válka se blíží ke svému závěru, ale největší bitva mladé francouzské dívky má teprve začít.
Příliš dlouhé zásnuby (2004) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Příliš dlouhé zásnuby. V hrůzách války se zjevilo světélko naděje... První světová válka se blíží ke svému závěru, ale největší bitva mladé francouzské dívky má teprve začít.


. MP4. Film online.1080p. 720p. Sleduj Filmy. DVDrip. Stáhnout. Download. Český Film. 480p. Stream. 4k blu ray. BDrip. Full Movie. Ke Shlednutí. iPhone. Watch Free. iPad. Celý Film. Zdarma. Ke shlédnutí. České. Český Dabing. Hd. Ke Stažení. Cz titulky. Avi. Cz dabing. Ulozto. Česká