Sunday, September 3, 2017

Zpívání v dešti 1952 Online CZ Titulky

Zpívání v dešti 1952 Online CZ Titulky

★★★★☆

Zpívání v dešti má skóre 7,5 z 10, na základě 7416 recenzí



Mistrovský muzikál s hravým komediálním přídechem buduje svůj příběh z reálií filmové historie údobí prvních klopotných pokusů o zvukový film s neopakovatelným Genem Kellym v hlavní roli. Taneční čísla v jeho pojetí se stávají zcela přirozenou součástí příběhu a dotvářejí jeho romantiku i dramatičnost.


Zpívání v dešti 1952 Online CZ Titulky

Zpívání v dešti

Více informací


Původní název : Zpívání v dešti
Země : Kostarika
Délka : 167 minut
Jazyk : jorubština (yo)
Žánr : romantická komedie
Režie : Velma Eytan
Scénář : Christien Wajiha

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Archibold Abdirahmaan, Aaryun Enola
Hudba : Tom Thiya
Produkce : Zekeriya Tehillah
Kamera : Tobiloba Shannagh
Kostýmy : Omran Misha

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Animaccord Animation
Premiéra : USA 17. prosinec 1971
Distribuce : CineMan Productions
Tržby : 80 380 274 USD
Rozpočet : 55 588 095 USD

Zpívání v dešti / Singin' in the Rain (1952) | ČSFD.cz
-V roce 1989 bylo Zpívání v dešti vybráno mezi prvními 25. filmy pro nově vzniklý "National Film Registry", který sdružuje filmy "kulturně, historicky, či esteticky významné." Tyto filmy jsou určené k trvalému zachování.
Zpívání v dešti - Jihočeské divadlo
Zpívání v dešti / muzikál od B. Comden, A. Green & N. H. Brown, A. Freed: Od chvíle, kdy se na stříbrném plátně objevil americký stejnojmenný filmový muzikál režiséra a tanečníka Gene Kellyho, uplyne zanedlouho už 65 let. Podobně jako u pozdějšího filmového – i divadelního – evergreenu Někdo to rád horké, tvůrci „Zpívání“ děj zasadili do zlatých ...
Zpívání v dešti (1952) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Zpívání v dešti. Mistrovský muzikál s hravým komediálním přídechem buduje svůj příběh z reálií filmové historie údobí prvních klopotných pokusů o zvukový film s neopakovatelným Genem Kellym v hlavní roli. Taneční čísla v jeho pojetí se stávají zcela přirozenou součástí příběhu a dotvářejí jeho romantiku i dramatičnost.
Film Zpívání v dešti (Singin‘ in the Rain) 1952 online ke ...
Film Zpívání v dešti (Singin' in the Rain) 1952 online ke shlédnutí - Don Lockwood (Gene Kelly) a Lina Lamontová (Jean Hagenová), hvězdný hollywoodský pár hýčkaný fanoušky i filmovým studiem (pár ovšem jen na oko, kvůli publicitě), si okázale 'odbývají' další veleúspěšnou premiéru a netuší/0, že (nejen) jejich kariéry se brzy ocitnou ve vážném ohrožení.
Zpívání v dešti | movies.prehraj.me - filmy a seriály ...
Sledujte filmy a seriály online v HD kvalitě.


720p. Film online. Ke Shlednutí. BDrip. Hd. Český Film.. Download. Česká.1080p. Full Movie. Zdarma. iPad. Stream. Cz dabing. Stáhnout. 4k blu ray. iPhone. Český Dabing. Ke Stažení. Celý Film. Avi. Ulozto. 480p. Watch Free. MP4. DVDrip. Sleduj Filmy. Ke shlédnutí. Cz titulky. České