Sunday, October 1, 2017

Beznadějný trouba 2011 Online CZ Titulky

Beznadějný trouba 2011 Online CZ Titulky

★★★★☆

Beznadějný trouba má skóre 8,8 z 10, na základě 9983 recenzí



Ned si žil spokojeným životem na bio farmě po boku své hippie přítelkyně, dokud jej však jeden nerozvážný incident s marihuanou na farmářském trhu nedostal za mříže. Po návratu z vězení se nastěhuje ke svým sestrám...
V žádné rodině nesmí chybět – černá ovce, která je vždy o pár kroků pozadu. Zvláště pak, má-li si dát do pořádku život. Pro sestry Liz, Mirandu a Natalii je to jejich věčně pozitivní bratr Ned, bývalý majitel organické farmy, jehož neskonalá ochota spoléhat se na poctivost lidstva způsobuje jeho osobě nemalé problémy. Normálně by byl naprosto nepoužitelný, ale jednou je to jejich bratr, takže když ho opustí přítelkyně a vyhodí ho z farmy, jsou to opět sestry, kdo zavelí k záchraně. Každá ho u sebe nechá nějakou dobu bydlet, ovšem bratrova neotřesitelná víra v naprostou upřímnost jim obrátí životy vzhůru nohama. Avšak i díky tomu si všichni v rodině nakonec uvědomí, že jeho víra v lidi kolem sebe není zas až tak hloupá.(HBO Europe)


Beznadějný trouba 2011 Online CZ Titulky

Beznadějný trouba

Podrobnosti


Původní název : Beznadějný trouba
Země : Chile
Délka : 165 minut
Jazyk : ndebelština
Žánr : komediální drama
Režie : Rym Abbeygale
Scénář : Tomas Sabir

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Alizeh Angela, Neeti Lashay
Hudba : Ahuva Sanah
Produkce : Nakshatra Harriett
Kamera : Adarsh Saami
Kostýmy : Ionie Ailisha

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Electric Entertainment
Premiéra : USA 16. lednu 1908
Distribuce : Blinding Edge
Tržby : 28 239 744 USD
Rozpočet : 91 961 088 USD

Beznadějný trouba / Our Idiot Brother (2011) | ČSFD.cz
Ned si žil spokojeným životem na bio farmě po boku své hippie přítelkyně, dokud jej však jeden nerozvážný incident s marihuanou na farmářském trhu nedostal za mříže.
Beznadějný trouba (2011) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Beznadějný trouba. Ned si žil spokojeným životem na bio farmě po boku své hippie přítelkyně, dokud jej však jeden nerozvážný incident s marihuanou na farmářském trhu nedostal za mříže.
Beznadějný trouba 2011 Film (65%) | Filmer.cz
Film Beznadějný trouba ned si žil spokojeným životem na bio farmě po boku své hippie přítelkyně, dokud jej však jeden nerozvážný incident s.
Beznadějný trouba 2011@CZdabing - online ke zhlédnutí a ...
Soubor Beznadějný trouba 2011@CZdabing zatím nemá ještě žádné hodnocení. Ohodnoťte soubor jako první a pomůžete tak ostatním uživatelům při výběru souboru online nebo ke stažení.
Beznadějný trouba aneb Favorit kategorie Pohodička roku ...
Beznadějný trouba aneb Favorit kategorie Pohodička roku Zápletka předvídatelná na sto honů, ale Paul Rudd je prostě fajn. Nečekejte žádnou crazy komedii ...


Zdarma. iPhone. Česká. Hd. Český Film.. BDrip. 4k blu ray. MP4. Ke Shlednutí. DVDrip. Ke shlédnutí. 720p.1080p. Avi. Cz titulky. Stáhnout. Watch Free. Stream. iPad. Film online. Ulozto. České. Full Movie. Cz dabing. Download. Celý Film. Sleduj Filmy. 480p. Český Dabing. Ke Stažení