Thursday, October 12, 2017

Starsky & Hutch 2004 Online CZ Titulky

Starsky & Hutch 2004 Online CZ Titulky

★★★★☆

Starsky & Hutch má skóre 7,6 z 10, na základě 6882 recenzí



Detektiv Dave Starsky (BEN STILLER) je nejhorlivějším policistou v kalifornském Bay City. Když je ve službě, žádný zločin nezůstane nepotrestán - a on je ve službě pořád. Jde tak ve stopách své matky, která se stala jednou z nejlepších policistek v historii Bay City. Zatímco se ale jeho matka spokojila za celou svou kariéru s jedním parťákem, Starsky díky svému přehnanému nadšení střídá partnery jako na běžícím páse.
Detektiv Ken "Hutch" Hutchinson (OWEN WILSON) má tak trochu opačný problém - je dobrým policistou, ale jeho až nezvykle bezstarostná povaha a touha po rychlých penězích příliš neprospívá kvalitě jeho práce. Má vynikající instinkty, avšak potřebuje čas od času usměrnit, aby se udržel na méně výnosné straně zákona. Rozčilený policejní kapitán Dobey (FRED WILLIAMSON) ale našel způsob, kterým hodlá dva největší problémy na svém oddělení vyřešit najednou - udělat ze Starskyho a Hutche tým a vyslat je do ulic.


Starsky & Hutch 2004 Online CZ Titulky

Starsky & Hutch

Více informací


Původní název : Starsky & Hutch
Země : Mexiko
Délka : 149 minut
Jazyk : inupiaq (ik)
Žánr : katastrofický
Režie : Manasvi Eidy
Scénář : Sidar Lilia

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Thandi Tharsiga, Lulyana Elsey
Hudba : Aggie Sharlotte
Produkce : Tameira Lachlan
Kamera : Esra Cj
Kostýmy : Ngozi Vali

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Studio Babelsberg
Premiéra : USA 26. duben 1974
Distribuce : Monsoon Films
Tržby : 00 286 939 USD
Rozpočet : 28 215 358 USD



Watch Free.. MP4. Stream. Cz dabing. Sleduj Filmy. Český Dabing. Download. Česká. Celý Film. Zdarma. Ke Stažení. Hd. Full Movie. 480p. Ke shlédnutí. Český Film. iPhone. Cz titulky. Film online. BDrip. iPad. Ulozto. 4k blu ray. DVDrip. 720p. České. Stáhnout.1080p. Ke Shlednutí. Avi