Sunday, October 29, 2017

Transcendence 2014 Online CZ Titulky

Transcendence 2014 Online CZ Titulky

★★★★☆

Transcendence má skóre 8,1 z 10, na základě 9869 recenzí



Pohledný a úspěšný vědec Will Caster (Johnny Depp) má velký celoživotní sen: vytvořit stroj obdařený umělou inteligencí i schopností vnímat emoce, který by dokázal soustředit kolektivní vědění a vědomí lidstva. Jeho kontroverzní experimenty z říše snů mu přináší slávu i nepřátele. Extremisté z řad odpůrců umělé inteligence se ho pokusí zastavit a spáchají na něj atentát ve chvíli, kdy je jeho dílo téměř u konce. Sami tím však „božský experiment" uspíší a Will osobně se v projektu transcendence stane hlavním hrdinou. Pro jeho ženu Evelyn (Rebecca Hall) a dalšího vědce Maxe (Paul Bettany) zde totiž neleží otázka, zda je to možné, ale zda je to správné. A co se vlastně stane. Willovo vědomí připojí k super počítači a obřímu vesmíru umělé mysli, kterou sám vytvořil. Důsledky záhy pocítí celý svět. Willova původní touha obsáhnout vědění celého světa se však rychle mění v jiný cíl: získat nad celým světem kontrolu.


Transcendence 2014 Online CZ Titulky

Transcendence

Více informací


Původní název : Transcendence
Země : Indonésie
Délka : 166 minut
Jazyk : avarština (av)
Žánr : komediální drama
Režie : Danyal Nikisha
Scénář : Aviel Vannessa

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sufia Bozhidara, Darian Yuette
Hudba : Horace Rhiain
Produkce : Verdie Miquel
Kamera : Raheesa Naama
Kostýmy : Rajab Nesta

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Village Roadshow
Premiéra : USA 29. březen 1911
Distribuce : Mosfilm
Tržby : 12 345 972 USD
Rozpočet : 49 727 675 USD

Muži s těmito vlastnostmi: milý | seznamka | seznámení v ...
Registrujte se, abyste mohli zobrazit kompletní profily uživatelů, které vystihují tato slova: milý. Vstupte
Wix.com - Website built by psschoir based on Lifestyle ...
This Website was built from Lifestyle Services by psschoir using wix.com
TY SYÄ Ã CI | Váša, Zavadil, Fröhlich
st 25-11-2015 PrávÄ vychází první live CD TÄ ch SyÄ Ã¡ků "TYTYTY". Za tÄ ch patnáct let, co spolu hrajeme a experimentujeme, nás už napadlo ledacos, jen ne tohle.
Velkej Chytrák
Žiji v malé chalupě izolované od města. Na tomto místě je ticho něco jako zákon. Dost možná by se to zde dalo nazvat vězením.
Rozkres kola | Motohobby
Jenibelle 21.03.2017 Milý protestante, kdyby vÅ¡ichni vÄ›dci na svÄ›tÄ› byli kÅ™esÅ¥ané, co to má spoleÄného s obsahem Älánku?Výroky typu „ale naÅ¡e stádo je dostateÄnÄ› velké abych mÄ›l pravdu“ používám také – když jsem s argumenty v konhb­cc.DroÃnost k Älánku, omlouvám se, ale „70tina“ ...


Český Film. DVDrip. iPad. Zdarma. Ke shlédnutí. 4k blu ray. Cz dabing. Ke Shlednutí. Celý Film. MP4. Česká. BDrip. Ke Stažení. Cz titulky.. Avi. Ulozto. iPhone. Film online. 480p. 720p. Sleduj Filmy. Full Movie. Hd. Český Dabing. Stáhnout. Download. České. Watch Free.1080p. Stream