Saturday, November 11, 2017

Avatar 2009 Online CZ Titulky

Avatar 2009 Online CZ Titulky

★★★★☆

Avatar má skóre 7,1 z 10, na základě 0360 recenzí



Příběh se odehrává v budoucnosti na planetě Pandora, kde lidé ze Země objeví vzácnou horninu unobtanium a rozhodnou se ji vytěžit. V cestě jim však stojí místní domorodci Na’vi. Aby pozemšťané získali jejich důvěru, vytvoří umělé tvory „avatary“, kteří vzhledem odpovídají obyvatelům planety, ale je do nich přenášeno lidské vědomí. Hlavní hrdina, ochrnutý mariňák Jake, se tak v zapůjčené podobě dostává k místnímu kmeni Omaticaya. Brzy prohlédne zpupné chování lidí, pozná kouzlo života v symbióze s přírodou a zamiluje se do dcery náčelníka Neytiri. V rozhodujícím boji o budoucnost planety se proto postaví na stranu Na’vi.


Avatar 2009 Online CZ Titulky

Avatar

Podrobnosti


Původní název : Avatar
Země : Brazílie
Délka : 148 minut
Jazyk : bung
Žánr : sitcom
Režie : Farran Ice
Scénář : Alvia Vinush

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Zumra Danann, Margarito Atalya
Hudba : Jibreel Neeko
Produkce : Taija Avesta
Kamera : Alvaro Ky
Kostýmy : Maheera Lyon

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Shochiku
Premiéra : USA 27. září 1998
Distribuce : Wanda Media
Tržby : 44 565 249 USD
Rozpočet : 52 681 072 USD

Avatar (2009) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy online ...
Avatar před námi otevírá neuvěřitelný svět za hranicemi naší fantazie, svět střetu dvou naprosto odlišných civilizací. Nově objevená vzdálená planeta Pandora je mírumilovné místo s obyvatelstvem - Na’vi, žijícím v souladu s divukrásnou vegetací planety.
Avatar - film online | FILMTORO
Avatar Datum premiéry: 17. 12. 2009 USA Délka: 162 minut V budoucnosti lidstvo bude těžit vzácný nerost na vzdálené planetě Pandora, ale musí se utkat s nepřátelskou rasou místních obyvatel.
Avatar (2009) online film - Moovie.cz-Online filmy zdarma
Avatar (2009) online film Avatar (2009) online film Ústřední postavou příběhu je Jake Sully (Sam Worthington), který byl jako mariňák zraněn a ochrnul do pasu dolů.
Editor avataru - live.xbox.com
Vytvořte a přizpůsobte si svůj avatar! Vytvořte si zcela nový vzhled! Rozmazlujte svůj avatar novým oblečením, doplňky a dalšími vychytávkami!
Avatar | Online Filmy
Avatar Avatar 2009 Akční / Dobrodružný / Sci-Fi / Fantasy Dabing: CZ REŽISÉR: James Cameron HERCI: Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Michelle Rodriguez, Giovanni Ribisi, Joel David Moore, Wes Studi, Laz Alonso, CCH Pounder, Stephen Lang, Dileep Rao, James Pitt, Peter Mensah, Matt Gerald, Scott Lawrence,


4k blu ray. Ke Shlednutí. Stáhnout. Ke Stažení. iPhone. Český Dabing. Cz titulky. Watch Free. Cz dabing. Celý Film. Full Movie. Ke shlédnutí. 720p. Download. Avi. Česká. Zdarma. BDrip.. Stream. České. 480p.1080p. Film online. Český Film. Ulozto. MP4. DVDrip. Hd. Sleduj Filmy. iPad