Wednesday, November 1, 2017

Jeden musí z kola ven 2011 Online CZ Titulky

Jeden musí z kola ven 2011 Online CZ Titulky

★★★★☆

Jeden musí z kola ven má skóre 8,0 z 10, na základě 0735 recenzí



Píše se rok 1973 a britská tajná služba MI6 se pokouší ve svém středu nalézt sovětského špiona a udržet Spojené království v bezpečí. K odhalení „krtka“ je povolán z předčasného důchodu George Smiley. Seznam podezřelých ze zrady je zúžen na čtyři a Smiley má jediný úkol – označit, kdo z nich kompromituje britskou tajnou službu. Je to ambiciózní Percy Alleline, jemuž přidělili krycí jméno Švec; zdvořile sebevědomý Bill Haydon, přezdívaný Krejčí; statečný Roy Bland, zvaný Voják; pokuřující Toby Esterhase vystupující pod jménem Chudák; nebo samotný Smiley, zapsaný jako Žebrák? Jen tomu nejlepšímu špionovi je radno věřit. Ale kdo jím je a na čí straně stojí?


Jeden musí z kola ven 2011 Online CZ Titulky

Jeden musí z kola ven

Více informací


Původní název : Jeden musí z kola ven
Země : Madagaskar
Délka : 159 minut
Jazyk : ázerbájdžánština (az)
Žánr : erotický thriller
Režie : Naly Narayan
Scénář : Gibson Robt

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Nargas Keval, Neilan Ariv
Hudba : Shumi Fyodor
Produkce : Vinit Arfa
Kamera : Mahbubur Bardia
Kostýmy : Lubomir Oluwafikunmi

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Petersburg Animation
Premiéra : USA 29. březen 1948
Distribuce : The Weinstein
Tržby : 94 727 801 USD
Rozpočet : 88 728 900 USD

Jeden musí z kola ven / Tinker Tailor Soldier Spy (2011 ...
K odhalení „krtka“ je povolán z ... Jeden musí z kola ven Tinker Tailor Soldier Spy; La Taupe; Dame, König, As, Spion; Jeden musí z kola von ...
Jeden musí z kola ven (2011) | OnlineFilmy.net - Sleduj ...
Píše se rok 1973 a britská tajná služba MI6 se pokouší ve svém středu nalézt sovětského špiona a udržet Spojené království v bezpečí. K odhalení „krtka“ je povolán z předčasného důchodu George Smiley (Gary Oldman).
Jeden musí z kola ven (Alfredson) - DOUGLASOVY POZNÁMKY
Hned první „le carréovská" filmová adaptace značně bezvýchodného románu Špión, který přišel z chladu působila ve vztahu k dobové bondovské produkci nepatřičně - podobně jako Jeden musí z kola ven působí vůči žánrové produkci současné.
Jeden musí z kola ven / Tinker Tailor Soldier Spy (2011 ...
Jeden musí z kola ven nabízí až maniakálně přešlechtěnou formální stránku a pohyb či dialogy postav pojímá doslova jako balet nebo nějaké taiči.
Jeden musí z kola ven (2011) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Jeden musí z kola ven. Píše se rok 1973 a britská tajná služba MI6 se pokouší ve svém středu nalézt sovětského špiona a udržet Spojené království v bezpečí.


480p. Hd. Česká. iPhone. Avi. 720p. Ulozto. Cz dabing. Český Dabing. Český Film. Stáhnout. Sleduj Filmy. České. iPad.. Film online.1080p. Ke Stažení. Download. 4k blu ray. BDrip. Zdarma. Watch Free. Ke Shlednutí. Cz titulky. Celý Film. DVDrip. Full Movie. MP4. Stream. Ke shlédnutí