Monday, November 20, 2017

Život pod vodou 2004 Online CZ Titulky

Život pod vodou 2004 Online CZ Titulky

★★★★☆

Život pod vodou má skóre 6,5 z 10, na základě 4642 recenzí



Seznamte se se Stevem Zissouem (BILL MURRAY), legendárním podmořským badatelem, notorickým chvástalem a mužem, proslaveným po celém světě díky svým dokumentárním pořadům o bujném životě v modrých hlubinách. Slavnému oceánografovi však osud v poslední době příliš nepřeje - jeho nejlepšího přítele a dlouholetého spolupracovníka Estebana nedávno sežral hladový žralok jaguáří a o Zissouovi se začíná proslýchat, že pomalu ztrácí životní elán. V tom se však zničehonic objeví jižanský gentleman Ned Plimpton (OWEN WILSON), který tvrdí, že by mohl - ale také nemusel - být Steveovým dlouho ztraceným synem, jehož nikdy neměl šanci poznat. Panovačný, egoistický a roztomile vykolejený Zissou je připraven natočit film, který svou velkolepostí překoná všechny jeho dosavadní dokumenty. Film, v němž se pomstí žraloku jaguářímu, stane se otcem a na několik prchlivých okamžiků znovu získá pocit vlastní výjimečnosti.


Život pod vodou 2004 Online CZ Titulky

Život pod vodou

Podrobnosti


Původní název : Život pod vodou
Země : Kuvajt
Délka : 147 minut
Jazyk : běloruština (be)
Žánr : romantický
Režie : Johnlee Mycah
Scénář : Eddison Shriram

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Lewan Feroze, Edythe Shourya
Hudba : Shefali Ariarna
Produkce : Marty Chaudhary
Kamera : Izzey Negah
Kostýmy : Hamze Anders

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Art Pictures
Premiéra : USA 20. lednu 1919
Distribuce : Capitol Films
Tržby : 53 142 834 USD
Rozpočet : 73 351 991 USD

Život pod vodou / The Life Aquatic with Steve Zissou (2004 ...
Jeho život byl však pro děj filmu pouhou inspirací. Anderson se vyznačuje svou hravostí pohybující se na hra- ně pocty a parodie, podobně je tomu i u Života pod vodou. Hlavní postava Steve Zissou (Bill Murray) má sice stejně jako Cousteau modrou uniformu s výrazně červenou čepicí a je proslavený jako autor dokumentů o podmořském světě, ale v mnohém dalším se odlišuje.
Život pod vodou - SledujFilmy.Online
Ani s Henryho podporou sa však Daphne nedostáva pomoci od jeho snúbenice a jej žiarlivej dcéry, ktoré jej znepríjemňujú život na každom kroku. Nakoniec jej príde na pomoc Ian, šarmantý miestny hodobník, s ktorým sa Daphne pokúša dokázať, že láska a čistá duša môžu zachrániť všetkých.
Život pod vodou / The Life Aquatic with Steve Zissou (2004 ...
Humor, který přínáší Život pod vodou je opravdu zvláštní a ne pro každého. Přesto podle mě ve filmu nejde tolik o vtip jak se čekalo. Občas je cítit strnulá snaha rozesmát a jindy naopak rozesměje scéna, jejichž původní záměr byl jiný.
Život pod vodou (2004) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Život pod vodou. Seznamte se se Stevem Zissouem (BILL MURRAY), legendárním podmořským badatelem, notorickým chvástalem a mužem, proslaveným po celém světě díky svým dokumentárním pořadům o bujném životě v modrých hlubinách.
Život pod vodou | Film | GoOut
Vstupenky a informace o filmu Život pod vodou, promítací časy, recenze, herecké obsazení, režisér, hodnocení, trailer a mnoho dalších užitečných informací.


Cz titulky. Ke Shlednutí. DVDrip. Zdarma.. Cz dabing.1080p. MP4. Český Dabing. Film online. Stream. Celý Film. 480p. Český Film. Full Movie. BDrip. České. Avi. iPad. 4k blu ray. Download. Sleduj Filmy. iPhone. Ulozto. Ke shlédnutí. Česká. Stáhnout. Ke Stažení. Watch Free. 720p. Hd