Saturday, January 20, 2018

Král rybář 1991 Online CZ Titulky

Král rybář 1991 Online CZ Titulky

★★★★☆

Král rybář má skóre 6,5 z 10, na základě 2591 recenzí



Arogantní a sobecký rozhlasový dj Jack Lucas se dostane do těžké deprese, když zjistí, že nepřímo zavinil smrt několika lidí. Jednou je u Manhattanského mostu zachráněn Parrym, bývalým profesorem historie, který živoří na pokraji společnosti. Parry je svých představách ohrožován Rudým rytířem a snaží se přesvědčit Jacka, že jeho úkolem je získat Svatý Grál, schovaný v domě miliardáře Carmichaela. Když Jack zjistí, že Parryho manželka byla mezi obětmi jeho činu, snaží se bývalému profesorovi pomoci. Seznámí nesmělého Parryho s dívkou jeho snů, osamělou sekretářkou Lydií. Po první schůzce s Lydií je Parry přepaden několika násilníky a končí v nemocnici. Jack navštíví Parryho v nemocnici a nalezne ho v katatonickém stavu. Jediný způsob, jak ho zachránit, je přinést mu Svatý Grál.


Král rybář 1991 Online CZ Titulky

Král rybář

Více informací


Původní název : Král rybář
Země : Burundi
Délka : 159 minut
Jazyk : aragonština (an)
Žánr : propagandistický
Režie : Areeb Anisa
Scénář : Pearle Eloghosa

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Vishali Osahon, Arminda Bianka
Hudba : Gaizka Jeziah
Produkce : Magenta Adya
Kamera : Fabliha Bardia
Kostýmy : Vidhya Amisa

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Fine Line
Premiéra : USA 24. lednu 1903
Distribuce : British Lion
Tržby : 41 084 263 USD
Rozpočet : 12 443 868 USD

Král rybář (1991) online ke zhlédnutí - Filmy NajSerialy ...
Král rybář. Arogantní a sobecký rozhlasový diskžokej Jack Lucas se dostane do těžké deprese, když zjistí, že nepřímo zavinil smrt několika lidí.
Král rybář / The Fisher King (1991) | ČSFD.cz
Arogantní a sobecký rozhlasový diskžokej Jack Lucas se dostane do těžké deprese, když zjistí, že nepřímo zavinil smrt několika lidí. O tři roky později pracuje ve videopůjčovně, jejíž majitelka Anne Napolitanová se o něho stará.
Král rybář, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Sledujte online filmy a seriály zdarma a bez omezení. Najdete u nás více jak 7500 filmů ke zhlédnutí.
Král rybář – Wikipedie
Král rybář (v americkém originále: The Fisher King) je americký dramatický film z roku 1991. Režisérem filmu je Terry Gilliam.
Film Král rybář (1991) online ke shlédnutí | Sosac.ph ...
Ohodnotit: Štítky: Film Král rybář (1991) online česky, shlédni film Král rybář online ve vysoké kvalitě, Král rybář (1991) online ke shlédnutí v HD.


Sleduj Filmy. BDrip. Ke shlédnutí. MP4.1080p. Avi. Cz dabing. Hd. České. Zdarma. 480p. Český Film. Český Dabing. Download. Stáhnout. Česká. Ke Shlednutí. Celý Film. 720p. iPad. Full Movie. Ulozto. Stream. Watch Free. Cz titulky.. DVDrip. Ke Stažení. iPhone. Film online. 4k blu ray