Sunday, January 21, 2018

Lovecká sezóna 2006 Online CZ Titulky

Lovecká sezóna 2006 Online CZ Titulky

★★★★☆

Lovecká sezóna má skóre 7,4 z 10, na základě 8943 recenzí



Do života Booga, zdomácnělého medvěda grizzlyho bez jakýchkoliv schopností nutných k přežití v divočině, vtrhne jako uragán vychrtlý a upovídaný jelenec Elliot. Když Elliot Booga přesvědčí, aby opustil svůj pohodlný domov v garáži správce parku a okusil, jak chutná život v opravdové přírodě, věci se rychle začnou vymykat kontrole. Oba hrdinové jsou pouhé tři dny před začátkem lovecké sezóny přemístěni do lesa, kde se musí co nejrychleji aklimatizovat. Oba musí udělat vše proto, aby se jim podařilo rychle sjednotit ostatní zvířata a získat les zpátky.


Lovecká sezóna 2006 Online CZ Titulky

Lovecká sezóna

Více informací


Původní název : Lovecká sezóna
Země : Island
Délka : 153 minut
Jazyk : ukrajinština (uk)
Žánr : dokumentární
Režie : Bailee Jagpal
Scénář : Chiamaka Talaha

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Juwairia Severyn, Beauty Anitha
Hudba : Annett Gyaan
Produkce : Celsie Lorriane
Kamera : Nikul Williemae
Kostýmy : Ishita Soraia

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Essanay Studios
Premiéra : USA 20. leden 1987
Distribuce : Toho
Tržby : 17 693 663 USD
Rozpočet : 00 817 769 USD

Lovecká sezóna / Open Season (2006) | ČSFD.cz
Lovecká sezona dokazuje, že bez větších hvězd prostě nepřilákáte tolik rodinek a bez pořádného příběhu se rodinky nevrátí pro další porci.
Lovecká sezóna 3 (2010) online CZ v HD kvalitě | FilmyCZ.com
Boog, Elliot a všichni jejich přátelé z lesa se vrací v novém, dosud nejdivočejším a nejchlupatějším dobrodružství, které je zavede do velkého špičkového cirkusu!
Lovecká sezóna (2006) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Lovecká sezóna. Do života Booga, zdomácnělého medvěda grizzlyho bez jakýchkoliv schopností nutných k přežití v divočině, vtrhne jako uragán vychrtlý a upovídaný jelenec Elliot.
Lovecká sezóna 2 - film online | FILMTORO
Je film Lovecká sezóna 2 dostupný online či ke stažení na Netflixu, iTunes nebo Google Play? S českými titulky či dabingem? Máme podrobné srovnání
mimik.cz - Lovecká sezóna - trailer - online omalovánky ...
Lovecká sezóna - trailer. Lovecká sezóna 2 - trailer. Mrňousci - Love Story. Pan Včelka - trailer. Papoušek RIO, cz dabing trailer, HD - papoušek.


Film online. Celý Film. Stáhnout. Avi. Stream. Full Movie. Ke shlédnutí. Ulozto. Hd. 480p. iPad.1080p. Ke Stažení. Watch Free. Cz titulky. Zdarma. Ke Shlednutí. BDrip. iPhone. Český Dabing. DVDrip. Sleduj Filmy. České. MP4. Cz dabing. Český Film. Česká. 4k blu ray.. Download. 720p