Monday, January 15, 2018

Ples příšer 2001 Online CZ Titulky

Ples příšer 2001 Online CZ Titulky

★★★★☆

Ples příšer má skóre 8,1 z 10, na základě 5825 recenzí



Hank Grotowski je bachař pracující v oddělení pro odsouzené na smrt. Pracoval tady už jeho otec a současně tu dělá i syn Sonny. Celá rodina má rasistické sklony, Hankova manželka spáchala sebevraždu stejně jako jeho matka a Hankův vztah s otcem je stejně katastrofální jako se synem. Citově strádající Sonny si nakonec dobrovolně vezme život a Hank okamžitě opouští zaměstnání. Ještě předtím však oba asistují u popravy černošského vězně Lawrence Musgrovea, jenž po sobě zanechává otylého syna a pohlednou manželku Leticii, s níž se Hank náhodou seznámí. Pracuje totiž jako servírka v restauraci, kde se občas stavuje na šálek kávy. Jednou večer ji odveze domů a po pár skleničkách se jejich letmé přátelství zvrhne ve vášnivou romanci. Až ráno se Hank z fotografie dozvídá, s kým měl tu čest. To, že asistoval u popravy jejího manžela, však Leticii raději zamlčí. Je však jen otázkou času, kdy na choulostivé okolnosti nového vztahu přijde sama.


Ples příšer 2001 Online CZ Titulky

Ples příšer

Podrobnosti


Původní název : Ples příšer
Země : Tonga
Délka : 162 minut
Jazyk : portugalština (pt)
Žánr : drama
Režie : Valmir Hezekiah
Scénář : Amraj Alyesha

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Linnet Aaishah, Bella Korbyn
Hudba : Kumba Maelona
Produkce : Jahangir Rivah
Kamera : Nayla Rasha
Kostýmy : Fransisca Sila

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : The Whartons
Premiéra : USA 12. září 1927
Distribuce : Saga Studios
Tržby : 44 947 809 USD
Rozpočet : 13 867 605 USD

Ples příšer (2001) online ke zhlédnutí - Filmy NajSerialy ...
Ples příšer. Hank Grotowski je bachař pracující v oddělení pro odsouzené na smrt. Pracoval tady už jeho otec a současně tu dělá i syn Sonny.
Ples příšer / Monster's Ball (2001) | ČSFD.cz
kinej. Ples příšer sice nemá kdovíjak mimořádný, ale rozhodně poutavý příběh. Při sledování, mimochodem úžasně natočených, posledních chvil odsouzeného skutečně mrazilo a pronikla ke mě i přes všechny cynické názory na toto téma obludnost tohoto aktu.
Ples příšer – Wikipedie
Ples příšer (v americkém originále: Monster’s Ball) je americký dramatický film z roku 2001. Režisérem filmu je Marc Forster.
Ples příšer - film online | FILMTORO
Podobné Filmy jako Ples příšer. Lovec draků 76. Hranice života 69. Atlas Mraků 75. Extant 66. Santa je úchyl 71. Muž, který nebyl 76.
Ples příšer | movies.prehraj.me - filmy a seriály online v ...
Ples příšer (2001) Stručný popis: IMDb skóre: 0 Hank Grotowski je bachař pracující v oddělení pro odsouzené na smrt. Pracoval tady už jeho otec a ...


1080p. Zdarma. České. iPhone. Full Movie. 480p. Cz dabing. Celý Film. Stream. Ke shlédnutí. Stáhnout. Ulozto. 720p. iPad. Download. Český Dabing. Film online. Cz titulky. Watch Free. Česká. DVDrip. Sleduj Filmy. Hd. MP4. Ke Stažení. Ke Shlednutí. BDrip. 4k blu ray. Český Film. Avi.