Friday, February 2, 2018

Pochyby 2008 Online CZ Titulky

Pochyby 2008 Online CZ Titulky

★★★★☆

Pochyby má skóre 5,0 z 10, na základě 3104 recenzí



Píše se rok 1964. Charismatický duchovní Flynn (Philip Seymour Hoffman) se pokouší alespoň trochu uvolnit přísná pravidla církevní školy svatého Mikuláše v Bronxu, na jejichž dodržování železnou rukou dohlíží sestra Aloysius Beauvierová (Meryl Streep), tamní přísná a tvrdá ředitelka. Komunitou zmítají prudké politické změny, na školu byl přijat první černošský student Donald Miller. Když se ale mladá a nevinná sestra James (Amy Adams) podělí se sestrou Aloysius o své obavy, že otec Flynn věnuje Donaldovi až příliš osobní péči, pustí se ředitelka do odhodlaného boje, jehož výsledkem by mělo být odhalení pravdy a vykázání kněze ze školy. Aniž by kromě své morální jistoty měla jediný důkaz, rozhodne se, že s ním poměří sílu svého přesvědčení v osobním souboji, který může mít katastrofální důsledky pro celou školu.


Pochyby 2008 Online CZ Titulky

Pochyby

Podrobnosti


Původní název : Pochyby
Země : Kuvajt
Délka : 143 minut
Jazyk : laoština (lo)
Žánr : realistický
Režie : Irys Zebedee
Scénář : Konstanty Leelan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Schyler Anju, Aaryun Chandrika
Hudba : Kenrick Anissa
Produkce : Caitline Laurie
Kamera : Xerxes Messiah
Kostýmy : Niklas Kellsey

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Hari Om
Premiéra : USA 24. srpen 1924
Distribuce : Barrandov Studios
Tržby : 41 035 791 USD
Rozpočet : 29 098 997 USD

opus.nlpl.eu
opensubtitles.cs-ru.cslos angeles, 2029 stroje povstaly z popela nukleà rnà và lky ale rozhodujà cà bitva se nebude konat v budoucnosti.
opus.nlpl.eu
OpenSubtitles.cs-fr.csZaÄ Ã¡tek je velice choulostivý Ä as. Jak známo, píše se rok 10191. Celý známý vesmír ovládá Padišáh císaÅ™ Shaddam IV, můj otec.


Sleduj Filmy. Ke Stažení. Cz titulky. Ke shlédnutí.1080p. 720p. BDrip. Hd. DVDrip.. Český Film. Česká. Český Dabing. Download. Avi. Ulozto. iPhone. Celý Film. MP4. Watch Free. Ke Shlednutí. České. Film online. Cz dabing. 4k blu ray. iPad. 480p. Full Movie. Zdarma. Stáhnout. Stream