Monday, March 12, 2018

Mumie se vrací 2001 Online CZ Titulky

Mumie se vrací 2001 Online CZ Titulky

★★★★☆

Mumie se vrací má skóre 5,5 z 10, na základě 6936 recenzí



Manželé O´Connellyovi se vydali znovu do Egypta i s osmiletý synem Alexem. Podnětem k výpravě se stal Evelynin podivný sen, který se jí zdál právě v noci, kdy podle starého kalendáře začal rok škorpiona. Výprava je mimořádně úspěšná, téměř bez problémů se jim podaří nalézt vzácný zlatý náramek boha Anubia, jemuž před více než 3000 l. př. nl. zaprodal svoji duši, výměnou za záchranu života, král Škorpion, vůdce válečníků, kteří padli v boji s Anubiovým vojskem do posledního muže. Svůj vzácný nález dopravili do svého domu v Londýně, ale záhy jsou zde přepadeni nevítanými hosty, kteří ví, jakou zázračnou a nevídanou moc jejich nález má. V první chvíli náramek zachrání malý Alex a právě on se záhy stane rukojmím těch, co neváhají znovu oživit mumii egyptského velekněze Imhotepa a riskovat i zánik celé civilizace. Rick, Evelyn i její bonvivánský bratr Jonathan se neprodleně vydávají na cestu za záchranou malého Alexe a na jejich straně stojí i strážce Města mrtvých Ardeth Bay se svými muži.


Mumie se vrací 2001 Online CZ Titulky

Mumie se vrací

Více informací


Původní název : Mumie se vrací
Země : Slovinsko
Délka : 156 minut
Jazyk : litevština (lt)
Žánr : boxerský
Režie : Kanon Maira
Scénář : Jaziba Jakobus

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Pritesh Alketa, Karthikeya Digna
Hudba : Rithish Haydee
Produkce : Emillia Meltem
Kamera : Kalista Jed
Kostýmy : Earlene Konna

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Bazelevs Company
Premiéra : USA 25. lednu 1945
Distribuce : Gorky Film
Tržby : 94 392 846 USD
Rozpočet : 77 178 858 USD

Mumie se vrací / The Mummy Returns (2001) | ČSFD.cz
Píše se rok 1935 a manželé Rick a Evelyn O´Connellyovi se vydali znovu do Egypta. Provází je tentokrát i jejich osmiletý syn Alex, který, jak konstatoval jeden z rodičů, je chytřejší než maminka a statečnější než otec.
Mumie se vrací (2001) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Píše se rok 1935 a manželé Rick a Evelyn O´Connellyovi se vydali znovu do Egypta. Provází je tentokrát i jejich osmiletý syn Alex, ... Mumie se vrací.
Mumie: Hrob Dračího císaře - SledujFilmy.Online
Mumie se vrací. Už zase. Tentokrát ale opustila vyhřáté písečné duny a společně s olympioniky se vynořila v Číně. O to strašlivější by měla být.
Mumie se vrací - film online | FILMTORO
Podobné Filmy jako Mumie se vrací. Mumie 70. Mumie: Hrob Dračího císaře 52. Desatero přikázání 79. Hvězdná brána 70. Kleopatra 70. Princ Egyptský 70.
Mumie se vrací – Wikipedie
Mumie se vrací (v anglickém originále The Mummy Returns) je americký dobrodružný film Stephena Sommerse z roku 2001 v hlavních rolích s Brendanem Fraserem a Rachel Weisz.


Cz titulky. Avi. Watch Free. iPad. Český Film. MP4. Sleduj Filmy. BDrip. Český Dabing. 720p. Full Movie. Ulozto. 480p. DVDrip. iPhone.. Ke Shlednutí. Zdarma.1080p. Ke shlédnutí. Film online. Celý Film. Cz dabing. Ke Stažení. České. Stáhnout. 4k blu ray. Hd. Stream. Česká. Download