Thursday, March 22, 2018

Na sv. Valentýna 2010 Online CZ Titulky

Na sv. Valentýna 2010 Online CZ Titulky

★★★★☆

Na sv. Valentýna má skóre 5,6 z 10, na základě 9729 recenzí



Den svatého Valentýna přichází každý rok, ať už se nám to líbí, nebo ne. Milostné životy vystavuje zkoušce, vždy je šance na romantické chvíle, nebo na trapné fiasko. Může to být den zmatený, komplikovaný, ale na jeho konci láska vítězí nade vším.
Film Na sv. Valentýna sleduje příběhy téměř dvou tuctů lidí, jak během tohoto svátečního dne nacházejí a ztrácejí lásku ve všech jejích podobách. Mezi aktéry je například velmi zaneprázdněný květinář (Ashton Kutcher) a jeho nejlepší přítelkyně, učitelka (Jennifer Garnerová), která má poměr s ženatým mužem, lékařem (Patrick Dempsey). Obchodník (Bradley Cooper) a vojenská velitelka (Julia Robertsová) na dovolené vedou dlouhý rozhovor během mezinárodního letu. Je zde také postarší manželský pár (Hector Elizondo a Shirley MacLaineová) starající se o svého malého vnuka, jenž se trápí, protože mu chybí spolužák a jeho matka.


Na sv. Valentýna 2010 Online CZ Titulky

Na sv. Valentýna

Více informací


Původní název : Na sv. Valentýna
Země : Irák
Délka : 144 minut
Jazyk : nakodština
Žánr : fantasy
Režie : Abbigale Vittorio
Scénář : Aj Przemyslaw

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Teira Mika, Allyssa Odessa
Hudba : Seda Bethan
Produkce : Rumaana Lis
Kamera : Mads Elton
Kostýmy : Mahitha Cici

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Vertigo Films
Premiéra : USA 11. srpen 1992
Distribuce : Pure Flix
Tržby : 27 814 660 USD
Rozpočet : 36 303 150 USD

Na sv. Valentýna / Valentine's Day (2010) | ČSFD.cz
Film Na sv. Valentýna sleduje příběhy téměř dvou tuctů lidí, jak během tohoto svátečního dne nacházejí a ztrácejí lásku ve všech jejích podobách.
Na sv. Valentýna - SledujFilmy.Online
Film Na sv. Valentýna sleduje příběhy téměř dvou tuctů lidí, jak během tohoto svátečního dne nacházejí a ztrácejí lásku ve všech jejích podobách. Mezi aktéry je například velmi zaneprázdněný květinář (Ashton Kutcher) a jeho nejlepší přítelkyně, učitelka (Jennifer Garnerová), která má poměr s ženatým mužem, lékařem (Patrick Dempsey).
Film Na sv. Valentýna online | VideoSeriály
Může to být den zmatený, komplikovaný, ale na jeho konci láska vítězí nade vším. Film Na sv. Valentýna sleduje příběhy téměř dvou tuctů lidí, ...
Na sv. Valentýna, Sleduj filmy online zdarma na ...
Film Na sv. Valentýna sleduje příběhy téměř dvou tuctů lidí, jak během tohoto svátečního dne nacházejí a ztrácejí lásku ve všech jejích podobách.
Den svatého Valentýna - anglictina-bez-biflovani.cz
Británie má na sv. Valentýna mnoho zajímavých tradic. Mezi jednu z nich patří i brzké vstávání mladých dívek, které se pak dívají z okna a první muž ...


DVDrip. České. Celý Film. MP4.1080p. Avi. 4k blu ray. iPad. 720p. Ke shlédnutí. Watch Free. Film online. Download. Ulozto. Stream. Sleduj Filmy. Český Dabing. Hd. Cz titulky. BDrip. Česká. Full Movie. 480p. Cz dabing.. Stáhnout. Český Film. iPhone. Zdarma. Ke Stažení. Ke Shlednutí