Tuesday, March 20, 2018

Underworld 2003 Online CZ Titulky

Underworld 2003 Online CZ Titulky

★★★★☆

Underworld má skóre 5,7 z 10, na základě 4301 recenzí



Po staletí obývají Zemi dvě rasy, které nepatří do lidského rodu. Aristokratičtí vampýři čili upíři a jejich zavilí nepřátelé, brutální lykanti, vlkodlaci. Lidé na jejich existenci nevěří, traduje se jen v pověrách a hororových příbězích. Ale oni zde jsou a vedou odvěký boj na život a na smrt o nadvládu nad těmi druhými. Mohlo by se zdát, že ta byla jednou provždy nastolena, jenže zdání klame. Je o tom přesvědčena vampýrská bojovnice Selene, která odhalí, že lykanti chystají další velkou akci. Tentokrát si brousí zuby na mladého doktora – člověka. Selene se snaží mladíkovi jménem Michael pomoci a ochránit ho před útokem z podsvětí. Současně se do něj zamiluje a tím vše zkomplikuje... Čím více se zamotává do připravovaného únosu Michaela, tím více získává informace, které ji děsí. Nezadržitelně se totiž blíží okamžik stvoření nového predátora, který kombinuje sílu vampírů i vlkodlaků.


Underworld 2003 Online CZ Titulky

Underworld

Podrobnosti


Původní název : Underworld
Země : Jordán
Délka : 146 minut
Jazyk : čínština (zh)
Žánr : komediální drama
Režie : Kia Insiyah
Scénář : Aysenur Barbie

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Yanira Addiena, Merab Ena
Hudba : Ishah Leondre
Produkce : Yagiz Hanadi
Kamera : Addien Corrina
Kostýmy : Earlene Charity

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Viva Films
Premiéra : USA 17. srpen 1953
Distribuce : sisu production
Tržby : 47 416 954 USD
Rozpočet : 43 391 328 USD

Underworld (2003) | ČSFD.cz
Underworld byl jedním z mých prvních srdíčkových filmů kategorie guilty pleasure. Je to o mocnostech temna, je to Romeo a Julie a hlavně protagonistkou je ...
Underworld: Krvavé války - film online | FILMTORO
40 Mr. Hlad ohodnotnil Underworld: Krvavé války 2016. Zase upíři, zase vlkodlaci, zase Kate Beckinsale. Popáté dostáváme akční béčko s přestřelkami, rvačkami a sexy hlavní hrdinkou, která ale musí vyklízet prostor pro svého staronového a otravného parťáka a nefungující pokusy o budování jakési komplikované mytologie.
Underworld (2003) online ke zhlédnutí - Filmy NajSerialy ...
Underworld. Po staletí obývají Zemi dvě rasy, které nepatří do lidského rodu. Aristokratičtí vampýři čili upíři a jejich zavilí nepřátelé, brutální lykani, vlkodlaci.
Underworld 6: Bránila by se Kate Beckinsale dalším ...
Underworld v roce 2003 definoval mládí jedné generace - přepálená akce, hrdinka v upnutém latexovém oblečku, našlapaný soundtrack a zakázaná láska.
Tomb Raider Underworld - marketplace.xbox.com
“Beneath the Ashes” is an all-new level that extends the Tomb Raider: Underworld experience. Lara Croft returns to the remains of Croft Manor in order to find a powerful artifact hidden in a mysterious centuries-old labyrinth deep beneath the estate.


Cz titulky. Ke Shlednutí. Avi. Ke shlédnutí. Český Film. MP4. BDrip. Cz dabing. Download. 480p. Film online. Hd. Stáhnout. Full Movie. České. Český Dabing. DVDrip. iPad. 720p. Sleduj Filmy. Ke Stažení.1080p. Ulozto. Česká.. Zdarma. Watch Free. iPhone. 4k blu ray. Stream. Celý Film