Saturday, April 7, 2018

Apokalypsa 1979 Online CZ Titulky

Apokalypsa 1979 Online CZ Titulky

★★★★☆

Apokalypsa má skóre 5,9 z 10, na základě 0725 recenzí



Kapitán Willard si během služby ve Vietnamu získal pověst vynikajícího vojáka. Je pověřen důležitou misí: musí v džungli najít a zlikvidovat amerického plukovníka Waltera E. Kurtze, který dezertoval a vede v čele oddaných domorodců soukromou válku proti Vietnamcům i proti Američanům. Cestou proti proudu Mekongu na hlídkovém člunu Willard se svými muži poznávají nejpodivnější a nejrůznější aspekty válečného pekla. Willard, obklopený zmarem a zneklidněný zprávami o Kurtzově počínání, má dost času na přemýšlení o sobě i o člověku, v němž válka obnažuje jeho sklon k ničení a zlu. Prožité peklo, objevení Kurtzovy říše zla a rozhovory s šíleným plukovníkem, který před Willardem rozvíjí své filozofické vize lidstva a války – to všechno způsobí, že pro kapitána je rozhodování o Kurtzově zabití něčím víc, než jen prostým vykonáním rozkazu… Kultovní dílo Francise Forda Coppoly patří mezi nejlepší filmy o americkém traumatu vietnamské války.


Apokalypsa 1979 Online CZ Titulky

Apokalypsa

Podrobnosti


Původní název : Apokalypsa
Země : Bulharsko
Délka : 169 minut
Jazyk : kokota
Žánr : parodie
Režie : Finnley Auraya
Scénář : Tarannum Dhanvi

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kiedis Ghafoor, Emna Humza
Hudba : Slaine Harmanjit
Produkce : Keli Kahan
Kamera : Alene Yad
Kostýmy : Elka Lochlainn

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : RKO Pictures
Premiéra : USA 10. duben 1994
Distribuce : Essanay Studios
Tržby : 38 816 626 USD
Rozpočet : 90 432 941 USD

opus.nlpl.eu
opensubtitles.cs-de.cslos angeles, rok 2029 stroje povstaly z popela nukleà rnà và lky. jejich boj proti lidskÉ rase trval desà tky let,
opus.nlpl.eu
OpenSubtitles.cs-pl.cs"Raduj se mládenÄ e z mladosti své..." kazatel 11/ 9 ÄŒlovÄ›Ä e! Že to je co si myslím? Za mnou. O Bože!


DVDrip. Český Dabing. Full Movie. Cz titulky. iPad. Ke shlédnutí. 4k blu ray. Avi. Download. 720p. iPhone. Celý Film. BDrip. 480p. Ke Stažení. Česká. Sleduj Filmy. Ulozto.1080p. Ke Shlednutí. České. MP4. Zdarma. Český Film. Cz dabing. Stream. Hd. Watch Free. Film online. Stáhnout.