Thursday, May 17, 2018

Karate Kid 2010 Online CZ Titulky

Karate Kid 2010 Online CZ Titulky

★★★★☆

Karate Kid má skóre 6,1 z 10, na základě 3319 recenzí



Dre Parker mohl byt tim největším drsňákem v celém širém Detroitu, ale kvůli kariéře jeho matky se musí přestěhovat do Číny. Přestože se mu v novém prostředí nelíbí, zakrátko se zamiluje do své spolužačky Mei Ying, která sice jeho city sdílí, ale kulturní rozdíly jim příliš nepřejí. Navíc se do toho všeho ještě zapojí žárlivý Cheng, který nejenže je dvakrát vetší než Dren, ale navíc ovládá kung-fu. Dre, který ovládá pouze karate, se obrátí na svého jediného přítele, údržbáře Hana, který je tajným mistrem kung-fu. Han začne Dreho učit kung-fu - ne však jako dravý a zákeřný sport, ale jako způsob uvolnění a očištění. Dre si díky tomu uvědomí, že závěrečný boj s Chengem, bude bojem jeho života.


Karate Kid 2010 Online CZ Titulky

Karate Kid

Více informací


Původní název : Karate Kid
Země : Bělorusko
Délka : 160 minut
Jazyk : póníjština
Žánr : pohádka
Režie : Nachman Annaleece
Scénář : Numbers Sukmani

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Serpil Ghina, Vainavi Balaal
Hudba : Raminta Maimuna
Produkce : Tameira Lis
Kamera : Soo Amaal
Kostýmy : Rochel Yasira

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Vinod Chopra
Premiéra : USA 17. srpen 1974
Distribuce : Zee Entertainment
Tržby : 43 229 842 USD
Rozpočet : 03 715 901 USD

Karate Kid, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Popis: Hlavní hrdina filmu Karate Kid, dvanáctiletý Dre Parker (Jaden Smith) mohl klidně být tím nejpopulárnějším klukem v celém Detroitu, ale poté, co je oba kariéra jeho matky zavede do Číny, má s navazováním přátelství se svými vrstevníky velké problémy.
karate kid celi film cz - vyhledávání | Kinobox.cz
Kinobox.cz - Filmové recenze, novinky v kinech, české filmy
Karate Kid 2010 CZ Dabing - online ke zhlédnutí a stažení ...
Soubor Karate Kid 2010 CZ Dabing zatím nemá ještě žádné hodnocení. Ohodnoťte soubor jako první a pomůžete tak ostatním uživatelům při výběru souboru online nebo ke stažení.
Karate Kid 3 / Karate Kid, Part III, The (1989) | ČSFD.cz
Daniel a jeho učitel pan Miagy se ocitají na počátku dalšího karate dobrodružství pro mládež. Nad Danielem se totiž stahují mraky. Agresivní učitel karate, jehož Daniel svým vítězstvím v prvním filmu znemožnil, se zvedá z prachu poražených a…
Karate Kid 2 / The Karate Kid, Part II (1986) | ČSFD.cz
Šest měsíců po svém překvapivém vítězství v turnaji karate se Danny La Russo dozvídá, že jeho japonský učitel Mijagi odlétá na Okinawu za umírajícím otcem.


Celý Film. Watch Free. Český Dabing. DVDrip. Cz titulky. Full Movie. Česká. MP4. České. Český Film. Avi. Zdarma. BDrip. 720p. Ke shlédnutí. Ke Stažení. Cz dabing. Sleduj Filmy. Ulozto. iPad.. Film online. iPhone. 4k blu ray. Hd. Stream. Download.1080p. 480p. Stáhnout. Ke Shlednutí