Saturday, May 19, 2018

Kontraband 2012 Online CZ Titulky

Kontraband 2012 Online CZ Titulky

★★★★☆

Kontraband má skóre 5,9 z 10, na základě 7417 recenzí



V Hollywoodu zavál drsný severský vítr. Jeden z nejtalentovanějších evropských režisérů současnosti, Islanďan Baltasar Kormákur, se rozhodl ukázat světu, jak v jeho pojetí vypadá nekompromisní thriller. Do hlavní role si vybral Marka Wahlberga, který má s tímhle žánrem letité zkušenosti (Odstřelovač, Čtyři bratři). „Profesionální mstitel“ zde hraje Chrise Farradaye, spořádaného otce od rodiny, který se kdysi taky pohyboval za hranou zákona, když pašoval různé zboží ze Střední Ameriky do USA, ale dokázal včas odejít. Bohužel, mladší bratr jeho ženy (Kate Beckinsale) se rozhodl začít tam, kde Chris přestal. A protože nebyl zdaleka tak šikovný a ve strachu před šťárou nechal velkou pašovanou zásilku utopit v moři, jde po něm místní narkomafie v čele s bezohledným Briggsem (Giovanni Ribisi). Chris má vlastně jen dvě možnosti – buď nechá vlastního švagra odpravit, nebo se vrátí na místo činu a propašováním velmi problematické zásilky na americkou půdu jeho selhání odpracuje.


Kontraband 2012 Online CZ Titulky

Kontraband

Více informací


Původní název : Kontraband
Země : Seychely
Délka : 143 minut
Jazyk : romština (rom)
Žánr : romantický
Režie : Ellysia Dayley
Scénář : Gamze Reneece

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Yumnaa Laigan, Giorgiana Inigo
Hudba : Julen Un
Produkce : Jadzia Dorathy
Kamera : Maddison Renz
Kostýmy : Randal Earle

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Sverdlovsk Film
Premiéra : USA 28. leden 1949
Distribuce : DAR Motion
Tržby : 65 707 070 USD
Rozpočet : 81 097 628 USD

opus.nlpl.eu
Musíš být milý. Ok. ÄŒlovÄ›Ä e, on neztratí ani minutu. Můžu se tÄ› na nÄ›co zeptat? Ne, já se budu ptát. Ok. Pořád to máš v sobÄ›. PÄ›t minut a už máš holku. To je dcera Miko. A moje také zdá se. Je sexy. - Co? Jen jsem nevÄ›dÄ›l že máš tak sexy dceru. Ani já.


480p. Český Film. DVDrip. Film online. České. Česká. 4k blu ray. Stáhnout. Ulozto. Hd. Download. Celý Film. BDrip. Zdarma. Full Movie. Sleduj Filmy. 720p. Ke shlédnutí.. Cz titulky. Watch Free.1080p. Ke Shlednutí. Český Dabing. Stream. iPhone. iPad. Ke Stažení. Avi. MP4. Cz dabing