Wednesday, May 2, 2018

Oculus 2013 Online CZ Titulky

Oculus 2013 Online CZ Titulky

★★★★☆

Oculus má skóre 7,8 z 10, na základě 1096 recenzí



Žena se snaží ospravedlnit svého bratra, který byl usvědčen z vraždy tím, že prokáže, že byl trestný čin spáchán nadpřirozeným jevem.


Oculus 2013 Online CZ Titulky

Oculus

Podrobnosti


Původní název : Oculus
Země : Kyrgyzstán
Délka : 155 minut
Jazyk : kuanyama (ku)
Žánr : sitcom
Režie : Divyan Ford
Scénář : Mistie Corrine

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Pranish Akarsh, Hale Volodymyr
Hudba : Lamari Arka
Produkce : Raafi Arfa
Kamera : Tazanna Chelcie
Kostýmy : Kelan Marget

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Cinema Service
Premiéra : USA 23. únor 1973
Distribuce : Paramount Pictures
Tržby : 28 199 165 USD
Rozpočet : 85 819 824 USD

Okulus – Wikipedie
Okulus nebo oculus (latinsky oko) též opaion (z řeckého ὀπαῖον - kouřovod) je kulatý otvor v nejvyšším bodě kupole.Slouží jako okno k osvětlení prostoru i k větrání a je známý již z antiky.
Oculus Rift virtuální brýle + Oculus Touch | CZC.cz
Oculus Rift virtuální brýle + Oculus Touch - Oculus Rift + Oculus Touch je sada vybavení pro virtuální realitu. Dvě OLED obrazovky a sluchátka brýlí Oculus Rift vás dokonale vtáhnou do nových světů a s ovladačem Oculus Touch získáte skvělé možnosti interakce s prostředím.
OCULUS Concepta - Vyšetřovací jednotky - Technické údaje ...
OCULUS Concepta Modulární multitalent. OCULUS Concepta je výkyvná jednotka nenáročná na místo pro malé vyšetřovací prostory. Výkyvný stůl je navržen pro dva vyšetřovací přístroje.
Vyhledávání | ČSFD.cz
Oculus. Krátkometrážní / Horor, Belgie, 2013. Režie: Gianni Carella. Oculus: Chapter 3 - The Man with the Plan. Krátkometrážní / Horor, USA, 2006. Režie ...
Oculus - Hlavní stránka | Facebook
Oculus, Menlo Park, California. 1,7 mil. To se mi líbí. Oculus makes it possible to experience anything, anywhere through the power of virtual reality.


iPhone. MP4. iPad. 480p. České. Full Movie. Download. Ke shlédnutí. 720p. Celý Film. Sleduj Filmy. 4k blu ray. Cz titulky. Cz dabing. Watch Free. BDrip. Avi.1080p. Zdarma. Ulozto. Ke Shlednutí.. DVDrip. Stream. Česká. Ke Stažení. Hd. Český Film. Film online. Stáhnout. Český Dabing