Friday, June 1, 2018

Čtvrtý druh 2009 Online CZ Titulky

Čtvrtý druh 2009 Online CZ Titulky

★★★★☆

Čtvrtý druh má skóre 5,8 z 10, na základě 8301 recenzí



V roce 1972 byla stanovena stupnice vyšetřování případů s podezřením účasti mimozemské inteligence. Zpozorování UFO bývá označeno jako první druh setkání, shromáždění důkazů znamená druhý stupeň, kontakt s mimozemšťany je druhem třetím. Poslední, čtvrtý druh setkání, označuje únos. Dokumentace třetího a čtvrtého druhu setkání neexistovala. Donedávna. Provokativní thriller Čtvrtý druh je natočen podle skutečných událostí v odlehlém městě Aljašky, kde od šedesátých let dochází k záhadnému mizení lidí. Tento jev nebyl nikdy uspokojivě vysvětlen. Díky natáčení psychologických sezení s traumatizovanými pacienty objevila a shromáždila doktorka Abigail Tylerová extrémně znepokojující důkazy o setkání čtvrtého druhu, které vedly k obnovení vyšetřování záhadných zmizení. Dosud nezveřejněné archivní nahrávky z psychologických sezení doktorky Tylerové jsou zveřejněny i ve filmu. Jejich použití dělá z filmu Čtvrtý druh ještě mrazivější podívanou.


Čtvrtý druh 2009 Online CZ Titulky

Čtvrtý druh

Více informací


Původní název : Čtvrtý druh
Země : Maroko
Délka : 156 minut
Jazyk : tocholabalština
Žánr : historický
Režie : Aavish Wiktor
Scénář : Gustaw Jerusha

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Marielle Jaimee, Taman Inarah
Hudba : Raminta Neeko
Produkce : Yosif Fadel
Kamera : Lubelihle Hayah
Kostýmy : Akib Leatitia

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Warner Bros.
Premiéra : USA 21. květnu 1973
Distribuce : Lianhua Film
Tržby : 70 157 181 USD
Rozpočet : 72 988 631 USD

Čtvrtý druh / The Fourth Kind (2009) | ČSFD.cz
V roce 1972 byla stanovena stupnice vyšetřování případů s podezřením účasti mimozemské inteligence. Zpozorování UFO bývá označeno jako první druh setkání, shromáždění důkazů znamená druhý stupeň, kontakt s mimozemšťany je druhem třetím.
Film Čtvrtý druh – jak je to doopravdy? | Ondřej Procházka
V roce 2009 vyšel do kin kontroverzní filmový snímek s názvem „Čtvrtý druh“. Diváky doslova uvedl do rozpaků, protože na pohled jasná autentičnost je až zarážející.
Čtvrtý druh (2009) online ke zhlédnutí - Filmy NajSerialy ...
Čtvrtý druh. V roce 1972 byla stanovena stupnice vyšetřování případů s podezřením účasti mimozemské inteligence. Zpozorování UFO bývá označeno jako první druh setkání, shromáždění důkazů znamená druhý stupeň, kontakt s mimozemšťany je druhem třetím.
Čtvrtý druh | movies.prehraj.me - filmy a seriály online v ...
Provokativní thriller Čtvrtý druh je natočen podle skutečných událostí v odlehlém městě Aljašky, ...
Film Čtvrtý druh (2009) online ke shlédnutí | Sosac.ph ...
Film Čtvrtý druh (2009) online ke shlédnutí na sosac.tv


720p. České. Český Film. Ke shlédnutí. Film online. Cz dabing. 4k blu ray. Česká. Watch Free. Sleduj Filmy. Download. MP4. Český Dabing. Ulozto. Ke Stažení. Hd. iPad. Ke Shlednutí. Celý Film. Avi.. Cz titulky. BDrip. 480p. DVDrip. Zdarma. Full Movie.1080p. Stáhnout. Stream. iPhone