Sunday, April 15, 2018

Zoolander 2001 Online CZ Titulky

Zoolander 2001 Online CZ Titulky

★★★★☆

Zoolander má skóre 8,0 z 10, na základě 7448 recenzí



Zákulisí módních přehlídek to je svět sám o sobě, plný originálních osobností i velice bizarních postaviček. A právě v něm se, jako ryba ve vodě, pohybuje Derek Zoolander (Ben Stiller). Třikrát za sebou byl prohlášen Modelem roku a tak přivykl záři reflektorů, bleskům fotoaparátů a myšlence, že je prostě neodolatelný a "cool". I ve svém soukromí se pohybuje stále jako na molu. Někdy takové legrácky zaplatí životem jeho kámoši (to když si právě zapálili u benzinové pumpy, kde po sobě předtím vesele stříkali pohonnými hmotami), ale život jde dál a je tak fantastický a úžasný. Ovšem až do chvíle, kdy se módní jedničkou stane Hansel, podivný chlap navlečený do hadích kůží. Je třeba začít znovu a lépe. Jenže jak? A právě tehdy se o Dereka začnou znovu ucházet mocní z módních kruhů a objekt jejich zájmu netuší, že důvodem je jeho téměř naprostá absence mozkové aktivity.


Zoolander 2001 Online CZ Titulky

Zoolander

Více informací


Původní název : Zoolander
Země : Jamajka
Délka : 144 minut
Jazyk : pensylvánská němčina (pdc)
Žánr : tragikomedie
Režie : Bethel Besian
Scénář : Numbers Rhiannah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Ward Minerva, Finnan Valeria
Hudba : Hollymay Arien
Produkce : Ekkam Awstin
Kamera : Leto Nasteho
Kostýmy : Arpit Mikie

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Brightlight Pictures
Premiéra : USA 13. listopad 1964
Distribuce : 20th Century
Tržby : 64 345 381 USD
Rozpočet : 75 187 546 USD

Zoolander (2001) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy online ...
Zákulisí módních přehlídek to je svět sám o sobě, plný originálních osobností i velice bizarních postaviček. A právě v něm se, jako ryba ve vodě, pohybuje Derek Zoolander (Ben Stiller).
Zoolander (2001) online ke zhlédnutí - Filmy NajSerialy ...
Zoolander. Zákulisí módních přehlídek to je svět sám o sobě, plný originálních osobností i velice bizarních postaviček. A právě v něm se, jako ryba ve vodě, pohybuje Derek Zoolander (Ben Stiller).
Zoolander No. 2 (2016) | ČSFD.cz
Druhý Zoolander bohužel balancuje na hranici a mnoho narážek je pro neznalého amerického bulváru naprosto nepochopitelných.
Zoolander (2001) | ČSFD.cz
Zákulisí módních přehlídek to je svět sám o sobě, plný originálních osobností i velice bizarních postaviček. A právě v něm se, jako ryba ve vodě, pohybuje Derek Zoolander (Ben Stiller).
Zoolander, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
A právě v něm se, jako ryba ve vodě, pohybuje Derek Zoolander (Ben Stiller). Třikrát za sebou byl prohlášen Modelem roku a tak přivykl záři reflektorů, ...


Český Film. Stáhnout. Hd. Avi. Český Dabing. Zdarma. Česká. Watch Free. Ulozto. Ke Shlednutí. iPad. BDrip. České. DVDrip. Celý Film. Stream.. iPhone. Full Movie. MP4. Cz titulky. Download. 480p. Ke shlédnutí. Ke Stažení. Film online. 4k blu ray. 720p. Sleduj Filmy. Cz dabing.1080p